Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vecsési cégek - ipar, szolgáltatás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: RGazdi - Technology [6. oldal]
részletek »

Vecsési cégek - ipar, szolgáltatás képes leírás: RGazdi - Technology [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: vecsesicegek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 117 db
RGazdi Kft.

RGazdi Kft.

Cégünk társas vállalkozás keretében, közel 18 éves tapasztalat birtokában mindennap azon dolgozik, hogy ügyfeleinek mindig a lehető legjobb, legmegfizethetőbb és leggyorsabb kivitelezésű megoldásokat nyújtsa! Ügyfeleink folyamatosan magas színvonalú szolgáltatásainkba vetett bizalma számunkra a legfontosabb mérce! RGazdi Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. rendkívüli rugalmasságával és professzionális kiszolgálásával vállalja át cége informatikai ügyeinek összes teendőit. Cégünk 18 éves múltra visszatekintő komplex informatikai szolgáltatást nyújtó vállalkozás, amely a piaci lehetőségeket és a technikai fejlődést folyamatosan kihasználva nyújt partnerei számára megoldásokat. Küldetésünk, hogy ügyfeleink válláról levegyük az informatikai rendszerük működtetésével járó terheket, biztosítsuk az Ön számára, a nyugodt hátteret. Mi akkor dolgozunk eredményesen, ha Ön észre sem veszi, munkálkodásainkat, csak használja számítógépeit.

Rossmann Magyarország Kft.

Rossmann Magyarország Kft.

Az alapvető választékba tartoznak a személyes ápolást szolgáló kozmetikumok, amelyeket nem a hagyományos "pult mögüli" módon, hanem szabad polcokon árusítunk, önkiszolgáló rendszerben. Az üzletekben megtalálható a klasszikus drogéria kínálata, ami a babaápoló termékeket, bébiételeket, a mosó- és tisztítószereket, háztartási eszközöket jelenti, valamint kiegészítő választékként hajdíszek, állateledelek, vitaminok, gyógyhatású készítmények, elemek, CD-k és kazetták tarkítják a kínálatot. Az üzletekben a vásárló kedvező áron juthat hozzá az úgynevezett non food termékekhez, amely cikkcsoport a szezonális termékeket, gyermekjátékokat, sportszereket, szabadidős tevékenységekhez kapcsolódó termékeket foglalja magába. A standard kínálatba tartozik még a fotószolgáltatás, ami az előhívást és a kidolgozást jelenti. 2003-tól a hagyományos fotókidolgozás mellett lehetőség van digitális fényképek kidolgoztatására is, amely szolgáltatás akár az Interneten keresztül is megrendelhető.

S.O.S Night ital házhozszállítás

S.O.S Night ital házhozszállítás

Budapest egész területén, és Pest megyében sok helyre. Éjjel megrendeled, és fél órán belül ott vagyunk, este 6-tól, hajnali 4-ig, olcsóbb még az éjjelnappalinál is. Ha nem hiszed nézd meg, ingyenes kiszállítás fél órán belül 4000 Ft feletti rendelés esetén. Kell ennél több? S.O.S Night www.sosnight.hu

Sarokház Panzió

Sarokház Panzió

A Sarokház Panzió a ferihegyi repülőtértől két percre található. Meggyőződésünk, hogy személyzetünk szakmai felkészültségének, a sokéves tapasztalatnak, valamint a kitünő adottságokkal rendelkező panziónknak köszönhetően választanak bennünket egyre többen. Hatvan televizióval és minibárral felszerelt, fürdőszobás, légkondícionált szobákkal rendelkezünk, melyek a Vendégink kényelmét szolgálják. Nyilvános internet elérési pontunk segítségével kapcsolatot teremthet az otthon maradt, vagy távol lévő szeretteivel. A gépkocsik részére biztonságos parkolást nyújt a panziónk udvarának kamerával védett zárt parkolója. Célunk, hogy vendégeink már az első találkozáskor olyan bánásmódban részesüljenek, mintha ezer éve ismernénk egymást, és már távozáskor kezdjen el érlelődni bennük a visszatérés gondolata. Panziónkat rendszeresen karbantartjuk és fejlesztjük azért, hogy Vendégeinknek a lehető legjobb szolgáltatásokat tudjuk nyújtani.

Sasszirt Panzió

Sasszirt Panzió

Ha pihenni szeretne Budapest közvetlen közelében, keresse fel panziónkat. 30 perc alatt bent lehet a belvárosban és mégis tiszta levegőben pihenhet, relaxálhat.

SAXON Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt.

SAXON Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt.

Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutatkozzunk. Cégünk a SAXON Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Részvénytársaság magyar tulajdonú családi vállalkozás immár tizenkilenc éves múltra tekint vissza. Az 1990-ben 3 fővel, nulláról induló magánvállalkozás kemény munkával és ügyfélközpontú gondolkodással 1992-ben már 6 fővel dolgozó, saját telephellyel és 3 szervizautóval rendelkező Kft. A folyamatos és átgondolt fejlesztések, valamint a szakmában akkor még szokatlan gyorsaság és rugalmasság miatt az új cég gyors, és stabil fejlődésnek indult: új telephelyet építettünk, többszörösére növeltük a dolgozói létszámot, a szervizautóparkot, valamint az árukészletet, partnereink száma is folyamatosan növekedett. Az 1998-ban a részvénytársasággá átalakult cég a nemzetközi piacra kilépve újabb profillal bővítette tevékenységét, megkezdtük nyugati és japán targoncaalkatrészek forgalmazását valamint új és felújított targoncák és raklapemelők értékesítését, bérbeadását. 2005-től a piac igényeihez igazodva személyemel˜k, valamint speciális targoncák értékesítésével, javításával és bérletével is foglalkozunk.

SI-MA KKT.

SI-MA KKT.

Tisztelt látogató! Engedje meg, hogy néhány szóval bemutassam vállalkozásunkat! A SI-MA KKT egy 1999-ben alakult családi tulajdonban lévő cég, melynek fő profilja arany-ezüst ékszer javítás, készítés. A tulajdonos 32 éves szakmai gyakorlattal rendelkező ötvösmester. Magyar és külföldi készáru forgalmazásával foglalkozunk széles választékban tömör és lemez áru formájában. Ezenfelül üzleteink számos különféle szolgáltatás nyújtanak az érdeklődőknek. Jelenleg három üzletünk várja kedves érdeklődőinket. - Vecsési ékszerüzletünk mely cégünk legrégebben fenn álló üzlete. - Maglódi ékszerüzletünk melyet 2002-ben nyitottunk meg.

SokHitel - A hitelezés szakértői

SokHitel - A hitelezés szakértői

A SokHitel.hu Magyarországi Hitelszakértői csapat célja, hogy segítsünk régi, és új Ügyfeleinknek a lehető legkedvezőbb Hitelt, vagy egyéb Pénzügyi szoláltatást megtaláni! A SokHitel.hu csapata kimagasló pénzügyi szolgálatást nyújt ügyfeleinek. Célunk a teljes elégedettség, és, hogy minden szempontból megfeleljünk ügyfeleink elvárásainak! Pénzügyi szakértőink egytől egyik magasan képzett pénzügyi szakemberek, akik nagy hangsúlyt fektetnek a szakmai továbbképzésre is! Nem ígérünk teljesíthetetlent, és csak azokat a szolgáltatásainkat ajánljuk ki ügyfeleinknek, amire valóban szükségük van céljaik elérésében!

Soós Tésztaipari Kft.

Soós Tésztaipari Kft.

Tészta gyártása Vecsésen, a hagyományos magyar konyha alapját képező tésztaféléktől az olasz konyhában használatos fajtákig. Tészta gyártása Vecsésen, a hagyományos magyar konyha alapját képező tésztaféléktől az olasz konyhában használatos fajtákig. Tészta gyártása Vecsésen, a hagyományos magyar konyha alapját képező tésztaféléktől az olasz konyhában használatos fajtákig. Tészta gyártása Vecsésen, a hagyományos magyar konyha alapját képező tésztaféléktől az olasz konyhában használatos fajtákig. Tészta gyártása Vecsésen, a hagyományos magyar konyha alapját képező tésztaféléktől az olasz konyhában használatos fajtákig.

Hirdetés
Szegedi és Gerencsér Ügyvédi Iroda

Szegedi és Gerencsér Ügyvédi Iroda

Dr. Szegedi Genovéva Iroda neve: Szegedi és Gerencsér Ügyvédi Iroda Tel: (29) 352-637 Fax: (29) 352-637

Szeréna Szolgáltató és Kivitelező Kft.

Szeréna Szolgáltató és Kivitelező Kft.

Mélyépítési munkák: csatornázás, kábelfektetés Magasépítési munkák: családi házak tervezése és kivitelezése, műemlékvédelmi épületek felújítása, teljes körű épület- és lakásfelújítás, hagyományos és korszerű szerkezetű épületek generálkivitelezése, szerkezetépítés, csere és megerősítés, födémcserék, függőfolyosók, erkélyek megerősítése, cseréje, régi építésű szerkezetek cseréjét vakolt állapotban is vállaljuk, lapos és magastetők építési, felújítási munkái, egyedi lakatosmunkák gyártása, szerelése, rácsok, korlátok, nyilászárók, előtetők Útépítés: útépítés, park, kertépítés, viacolor, fakocka, gumiszegély, kő felülettel, díszkert Egyéb építési munkák: bontási munkák, játszótertek építése

SZIGÜ Trade Kft.

SZIGÜ Trade Kft.

A gépipari telep a főváros területéhez közvetlenül csatlakozó Vecsés településen fekszik, amely gyakorlatilag a főváros peremkerületének tekinthető. Része a budapesti agglomerációnak, és a település továbbfejlesztési elképzelései a budapesti fejlesztésekkel együtt, azokkal összehangolva, az egységes agglomerációs koncepciókon alapulnak. Vecsés település infrastrukturális fejlesztési tervei az úthálózatra, a tömegközlekedésre, a kommunikációs szférákra vonatkozóan a főváros ilyen jellegű igényeivel szerves összefüggésben valósulnak meg. Mindez azt jelenti, hogy Vecsés település bekapcsolódik Budapest világvárosi színvonalú infrastruktúrájának rendszerébe, annak minden előnyével: része lesz a fővárosi és az elkerülő főúthálózatnak, amely az országos főúthálózat csomópontja és egyben több európai útvonal érintkezési pontja is. Budapest nemzetközi vasúti csomópont és az Európát átszelő Duna-Rajna-Majna vízi út tengeri-folyami kikötője, mindezek pozitív hatásával a kapcsolódó Vecsés településre is. Ugyanakkor maga a gépipari telep, amely burkolt úttal kapcsolódik a közúthálózathoz, a budapesti nemzetközi repülőtér tőszomszédságában fekszik. Egyébként pedig közvetlen közelében megé

Tamag Bt.

Tamag Bt.

1980 márciusában kimentem a férjem munkahelyére a Nyanjai kinin ültetvényekre és közösen meglátogattuk a walungui kórházban dolgozó misszionárius apácákat. Szóba került a makacsul változatlan egészségi állapotom, mire egyikük javasolta, próbáljam meg a helyi gyógymódokat. Kivitt az udvarra és megmutatott egy ott vadon élő gyomnövényt. Nem tudta pontosan, mire jó, csak hogy a kórházi betegei egyik leggyakrabban használt gyógynövénye, és "ha nekik nem árt, nekem sem fog" alapon próbáljam ki. Szakítsak le 5 szál növényt és ennek a forrázatát igyam meg egy nap. Már aznap teázni kezdtem. A harmadik napon megszűnt a székrekedésem és a tizedik napon fájdalmat sem éreztem. Meg kellett állapítanom, hogy az én nem ismert betegségemnek ez a neve sincs növény a gyógyszere. A forrázatát azóta is iszom.

Targó Kft.

Targó Kft.

Diesel, benzines, gázos, emel˜villás targoncák és Zetor traktorok javítása a megrendel˜ telephelyén. Havi karbantartások, vizsgáztatás. Raklapemel˜ békák javítása, f˜darab felújítás, alkatrész értékesítés. Alakult 1972-ben a Ferihely Mgtsz. gépjavító keretében. Az a cél vezérelte a megalakulást, hogy a nyári id˜szakban mindig kevés volt a szerel˜ személyzet. Így kiegészít˜ munka címén targoncajavítást céloztunk meg. 1974-ig a gépmˆhellyel közösen ment a targoncajavítás, 1974 második felében, pedig önállósodott, mivel olyan igény lépett fel a targoncajavításra, amelyet már csak önállóan lehetett fejleszteni. 1978-ra az üzem a harmadik legnagyobb targoncajavító tevékenység lett, mint egy évi 1000-1200 targonca szükség szerinti és teljes felújítását látta el az üzem. 1980-ra 80 f˜ fizikai dolgozó dolgozott az üzemben, 686 állami vállalatnak az igényeit látta el. A rendszerváltás után a termel˜szövetkezet megszˆnt, a tevékenységet jelenleg is folytatjuk, kisebb megrendel˜ hányaddal.

Tárhely szolgáltatás, webtárhely, FTP tárhely

Tárhely szolgáltatás, webtárhely, FTP tárhely

Profi PHP tárhelyet biztosítunk 3.500 Ft-ért évente, vagy adatbázissal 2 GB tárhely 6.000 egy évre. Nem csak áraink jók, hanem minőségi szolgáltatást is nyújtunk. Prémium hosting szolgáltatások diszkont áron. A webtarhely2.hu az Ön tárhely igényeit maximális mértékben hivatott kiszolgálni. Nem véletlen, hogy már ennyi ügyfelünk van. Nem hallott még rólunk? kattintson

Technocomplex Kft.

Technocomplex Kft.

Tevékenységi körünk széles skálájú, amelyet az alábbiakban részleteztünk: - Fémszerkezeti munkák tervezése, kivitelezése - Célgépek tervezése, kivitelezése, javítása (pneumatikus, hidraulikus) - Alkatrészgyártás - Komplett forgácsolás - Szerszám és öntőminta készítés - Alumínium- és bronzöntés - Felületkezelés (eloxálás, galvanizálás) A Technocomplex Kft-t stabil, rendezett pénzügyi helyzet jellemzi. Cégünk sajátossága, hogy a megrendelő igényeinek figyelembe vételével (határidő, minőség), jellemzően egyedi berendezéseket készítünk. A megrendelőkkel való korrekt munkakapcsolat teszi lehetővé a folyamatos és eredményes munkát.

Technology Trade

Technology Trade

Tevékenységünk az elektronika, villanyszelés és informatika területeire terjed ki. Ha a méréstechnika kapcsán problémákba ütközne, keressen fel minket. Cégünk csaknem 10 éves múltra visszatekintő, tesztelésben, méréstechnikában jártas szakemberei azon fáradoznak, hogy az Ön gyártás, vagy tesztelés során fellépő problémáira megoldást találjanak. Igyekszünk minden igényre a lehető leginkább megfelelő és költséghatékony módszert felkínálni. Célunk a termelékenység fokozása, állásidők, és a selejt csökkentése.

Tuti menü