Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vecsési cégek - ipar, szolgáltatás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Kulcsdoki - Relaxműhely [5. oldal]
részletek »

Vecsési cégek - ipar, szolgáltatás képes leírás: Kulcsdoki - Relaxműhely [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: vecsesicegek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 117 db
Kulcsdoki

Kulcsdoki

Üdvözlöm Önt! Dóka Tamás vagyok, végzettségem mechanikai műszerész. Többnyire szolgáltatással, ezen belül is főleg a biztonságtechnika mechanikus részeivel foglalkozom. 1991-ben kezdtem tevékenységemet kulcsmásolással és zárak szerelésével. Tevékenységeimet azóta bővítettem az autózár-szervizzel, - a lakosság igényeinek megfelelően például a kés, olló stb. élezésével, a távszabályzók javításával, - az intézmények, irodaházak igényeihez mérten a főkulcsos és vezérkulcsos rendszerek kialakításával.

Kulcsrakész  készházak

Kulcsrakész készházak

Ha Ön a jövőben építkezni szeretne, de még nem döntötte el, hogy hagyományos módon épített vagy könnyűszerkezetes ház lenne-e megfelelőbb, akkor tekintse meg cégünk weboldalát, ahol számos fontos információt kaphat a készházak és gyorsházak építési technologiájával kapcsolatban. A készház terveit a megrendelő egyedi igényeivel összhangban készítjük el, így leendő otthona tökéletesen ki fogja elégíteni az Ön igényeit és elvárásait.

KVARC Építőipari és Gépipari Kft.

KVARC Építőipari és Gépipari Kft.

Térburkolat kivitelezés, modell elektonika, FMS szimulátor illesztőkábel, léptetőmotor vezérlés, úszómedence elmélet. Viacolor kivitelezés Burkolókő gyártók Színezési eljárások Habvágás Habvágó léptetőmotor vezérlő FMS szimulátor, illesztőkábel RC-PC illesztőkábel PPJoy beállítása FMS-PIC-hez FMS-PIC illesztőkábel FAQ 2A bipoláris meghajtó Önálló lcd-s vezérlő 3 tengelyes bipoláris vezérlő

Lasting Design

Lasting Design

A magyar kötöttáru termékek a világ színvonalában is megállják a helyüket. Odafigyeléssel, minőségi alapanyagok használatával Magyarországon is tudunk "csodát" készíteni. Engedje meg, hogy néhány sorban bemutassam családi vállalkozásunkat. Ismerje meg, milyen elvek és trendek szerint dolgozunk immár 15 éve. Kellemes és hasznos időtöltést kívánok! Kocsis Zsolt tulajdonos

Magyar Kopp Kft.

Magyar Kopp Kft.

A Heinrich Kopp GmbH-t több, mint 80 éve, a németországi Kahl-ban alapították. Azóta öt saját üzemben, több országban folyik a villanyszerelési cikkek gyártása. A cég ISO 9001 minősítése garancia a korszerű és magas színvonalú termelési, beszerzési és értékesítési tevékenységre. Az osztrák, Kopp Austria GmbH, mint a legerősebb leányvállalat, már a kilencvenes évek elején kirendeltségeket, gyártó-, és raktárbázisokat létesített Kelet-Európa több országában. Így került sor 1992-ben a vecsési székhelyű Magyar Kopp Kft. megalapítására. A multinacionális cégek, barkácsáruház-láncok beszállítójaként a nagyközönség körében is elismert és keresett lett a Kopp-termék. Nagykereskedő partnereink segítségével ugyanakkor eljutunk a szakma végfelhasználóihoz, a villanyszerelőkhöz is. Egyre több lakóház, irodaépület, szálloda és egyéb szociális létesítmény tanúsítja jó referenciaként termékeink jó színvonalát és partnereink növekvő bizalmát. Filozófiánk a színvonalas, gyors és megbízható munka mellett az emberi kapcsolatok építése és ápolása. Meggyőződésünk szerint eddigi és jövőbeni sikereink záloga a műszaki fejlesztés mellett a kölcsönös előnyökön alapuló korrekt kereskedelem.

Materasso Vecsés

Materasso Vecsés

A Materasso Slovákia 1995-ben kezdte el az ágybetétek gyártását és fejlesztését. A cég olasz technológiát használva gyártja az egészségügyi és ortopéd matracokat. A gyár Oravské Veselé településen található. Évi termelése megközelítőleg 200 000 db matrac. A gyártás során jó minoségű tesztelt, bevizsgált alapanyagokat használnak fel. Az ágybetétek ortopédikus kivitelben, allergiamentes tulajdonságokkal rendelkeznek, egyes típusok téli-nyári oldalas kivitelben vagy levehető mosható huzattal készülnek, oldalszivacs megerősítéssel.

MENTREX HUNGÁRIA KFT.

MENTREX HUNGÁRIA KFT.

Telephelyünkön nagy választékban megtalálható a Pongratz osztrák utánfutógyártó cég utánfutói, valamint magyar gyártók utánfutói. Egyedi típusok gyártása és forgalmazása, igény szerint.

Molnár Testvérek Bt.

Molnár Testvérek Bt.

Engedje meg, hogy néhány mondatban megismertessem Önnel a Molnár Testvérek Bt-t, mely megalakulása óta családi tulajdonban van.1994 óta működünk először egyéni vállalkozásként, majd 2000-től bt-ként. Fő profilunk műanyag csomagolóanyagok gyártása újra hasznosított és elsődleges anyagból. Forgalmazunk még háztartási papírárukat, műanyag eldobható poharakat, dobozokat, tányérokat, papírtálcákat, díszcsomagoló eszközöket, fürdőszobai szőnyegeket, lábtörlőket, alufóliákat, folpackokat....stb A csomagolóanyagokat darabszámtól függően egyedi méretekben illetve feliratozva is legyártjuk.

Mon-Da Kft.

Mon-Da Kft.

Cégünk 10 éve működik a vagyonvédelem területén. Magasan képzett szakembergárdánkkal mintegy 4000 elektronikus biztonságtechnikai rendszert terveztünk meg és építettünk ki, valamint biztosítjuk megbízóinknak a vagyonvédelmi stratégia részeként a távfelügyeleti és kivonulási szolgáltatást. Üzeltfejlesztésünk, szakmai együttműködési szerződéseink eredményeként szolgáltatásaink mára már országos lefedettséggel biztosítottak. Bővebben A Mon-Da Kft. a Civil cégcsoport tagja, mely a biztonságvédelmi szakma teljes palettáját felöleli: - Biztonságtechnikai rendszerek és távfelügyelet - Mon-Da Kft. - GPS gépjárművédelmi rendszerek, flottakövetés - Mon-Da Kft. - Élőerős őrzés, objektumfelügyelet - Civil Biztonsági Szolgáltatások Zrt. - Térfigyelő rendszerek - Erando

Hirdetés
Műtermo Kft.

Műtermo Kft.

Cégünk 2001. január óta foglalkozik a műanyag nyílászáró gyártásával, forgalmazásával és beépítésével. A német [Deceuninck] Thyssen Elite típusú három-, illetve ötkamrás profiljaiból gyártjuk a műanyag nyílászáró termékeinket. Célunk az hogy minél szélesebb réteget kiszolgáljunk és ehhez igazodva folyamatosan bővítsük kínálatunkat. A műanyag nyílászáró gyártás mellett a következőkkel állunk rendelkezésükre: Felmérés Beépítés, bontás, takarás Szállítás Nyílászárók különböző fa hatású fóliás színekben Párkányok, könyöklők Télikertek Bejárati ajtók Hörmann garázskapuk Redőnyök, szúnyoghálók

Nagy Gergely

Nagy Gergely

Hardver: - műszeres hiba meghatározás, alkatrész ellenőrzés, tápegység, alaplap hiba kiszűrés - alaplap, processzor, memória, videó kártya, merevlemez, optikai meghajtó, tápegység optikai meghajtó javítás - szükség esetén kölcsön alkatrész biztosítás - tápegység, processzor, számítógép ház hűtésének javítása, ventilátorok tisztítása, cseréje - számítógép zajának csökkentése - meglévő konfiguráció bővítése - új alkatrész beszerzése és beépítése - egyedi konfigurációk összeszerelése Szoftver: - ADSL, kábelnet internet beállítás, megosztás (t-online, chello, monornet) - operációs rendszerek és felhasználói programok telepítése - windows 2000, windows xp home, windows xp professional, windows vista telepítés, beállítás, hibakezelés, javítás - működő rendszer biztonsági másolása - alkatrész illesztő programok (driverek) telepítése - SATA merevlemezes notebook, laptop windows operációs rendszer telepítés (Fujitsu-Siemens SATA driver) - szoftveres védelmi rendszer kialakítása - vírusirtó, tűzfal telepítés, beállítás - kémprogramok eltávolítása Hálózat: - meglévő hálózat bővítése - új hálózat kiépítése - vezeték nélküli és vezetékes hálózatok kiépítése

Nobilia konyhastúdió

Nobilia konyhastúdió

A lehető legjobb helyre kattintott, amennyiben konyhában gondolkozik! A Nobilia Konyhastúdió a német minőséget és megbízhatóságot hozza az Ön otthonába! Konyháink széles választékával állunk rendelkezésére, és a kiválasztott konyhákat rövid határidővel szállítjuk, és kérésre össze is állítjuk. Német minőség, tökéletes gyártási folyamatok, egyedi vásárló kiszolgálás és kiváló ár-érték arány a nobilia siker-faktorai. A több mint 650 millió EURO-s éves eladásával és 1.900 alkalmazottjával a nobilia a legnagyobb konyha-gyártók egyike a világon.

Orosz és társa Kft.

Orosz és társa Kft.

Vállalkozásunkat 1991 decemberében indítottuk bt-ként majd 1996-ban folyamatos fejlődésünk eredményeképpen Korlátolt Felelősségű Társasággá alakultunk.Kollégáink 1976 óta ismert, elismert szakemberei a darujavítás világának. Az eltelt évtizedek alatt széleskörű tapasztalatokat szereztünk az autódaruk javításának, átalakításának, fejlesztésének területén is. Szervízközpontunkban az emelőgépek bevizsgáláshoz szükséges mérőberendezésekkel és próbasúlyokkal, teljes műszaki aparátussal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Vállaljuk hidraulikus alkatrészek, elektronikus túlterhelésgátlók(tga) és nehezen beszerezhető vagy nagyértékű alkatrészek felújítását. Vállaljuk továbbá földmunkagépek javítását, szivattyúk és hidromotorok felújítását Sűrgős esetekben a problémát kijárószereléssel oldjuk meg szervízautónk segítségével. Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük.

Parkolás Ferihegyen - Airport Hotel Budapest **** Kft.

Parkolás Ferihegyen - Airport Hotel Budapest **** Kft.

Repülővel utazik, és a legkedvezőbb lehetőséget keresi autója biztonságos, őrzött repülőtéri parkolására? Válassza a Ferihegyi fapados Parkoló szolgáltatásait! Magyarország első online foglalható parkolója: Ferihegyi fapados Parkoló Vecsésen. A parkolóval egységet képez a mellette található 112 szobás repülőtéri szálloda és konferencia központ, amelynek teremgarázsában szintén lehetőség van kedvező árú, biztonságos parkolásra. Az Airport Hotel Budapest **** non-stop éttermében, kávézójában, fittness és wellness központjában kellemesen eltöltheti várakozóidejét. Akciós csomagajánlatok az akciók menüpontban találhatók.

Perpetum könyvelőiroda

Perpetum könyvelőiroda

A Perpetum 2003 könyvelőiroda várja ügyfeleit Vecsésen és a környékbeli településekről. Szolgáltatásaink: - Teljes körű számviteli szolgáltatás - Adótervezés, adókalkulációk készítése - Bér és tb ügyintézés, bérszámfejtés - Cégalapítással kapcsolatos tanácsadás - Éves pénzügyi beszámolók összeállítása - Hatóságok és adóhivatal előtti képviselet - Pénzügyi és számviteli szabályzatok komponálása - Személyi jövedelemadó bevallások elkészítése - Anyasági támogatásokkal (GYES, GYED, TGYÁS) kapcsolatos ügyintézés - Üzleti terv készítése - Üzletviteli tanácsadás Leendő ügyfeleiknek személyre szabott, ingyenes árajánlatot nyújtunk.

PROMANURE Kft.

PROMANURE Kft.

A ProManure Átfogó Hígtrágya Program egy olyan komplex program, mely lefedi a hígtrágya rendszerek építésével, rekonstrukciójával és üzemeltetésével kapcsolatos összes feladatot, kezdve az alapkoncepció kialakításától, a kulcsrakész kivitelezésen át a trágya szakszerű hasznosításáig (talajerő visszapótlás,tartálykocsi,tartálykocsik, biogáz termelés, stb.)

Relaxműhely masszázs

Relaxműhely masszázs

A Relaxműhely a megnyugvás, az ellazulás, a gyógyulás szigete. A Relaxműhelyben nemcsak egyszerűen masszírozunk. Célunk a test egészének, külső és belső szépségének, testi és lelki harmóniájának helyreállítása, és fenntartása. Néhány évvel ezelőtt hazánkban luxusnak tartották a masszázst. Ma már egyre inkább felismerik az emberek, hogy rohanó, feszültséggel teli világunkban, ez nem luxus, hanem szükséglet. Időt kell fordítani önmagunkra, hogy könnyebben és tovább tudjuk venni az akadályokat. A mondás úgy tartja" Akinek nincs ideje az egészségére, annak lesz ideje a betegségére"

Tuti menü