Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vecsési cégek - ipar, szolgáltatás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Ecotax - Gyertyafény [3. oldal]
részletek »

Vecsési cégek - ipar, szolgáltatás képes leírás: Ecotax - Gyertyafény [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: vecsesicegek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 117 db
Ecotax Könyvelőiroda

Ecotax Könyvelőiroda

Az Ecotax Könyvelőiroda fő célja, hogy kis- és középvállalkozások, valamint egyéni vállalkozók részére komplex számviteli szolgáltatást nyújtson. Szakmai gyakorlattal rendelkező, mérlegképes könyvelők biztosítják a munka precizitását és a gyakori törvényi, jogszabályi változások követését. A munkatársak képzése folyamatos, hogy mindig naprakész információkkal szolgálhassanak az Önök számára. Ügyfeleinkkel közös érdekünk, hogy hosszútávú, eredményes munkakapcsolatot alakítsunk ki, és partnereink elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal. Ennek érdekében szem előtt tartjuk a "minőség, nem pedig mennyiség" elvét, mert hisszük, hogy a folyamatos, személyes odafigyelés teszi elégedetté ügyfeleinket, és emeli irodánk megbecsülését. A közös együttműködés reményében szeretettel várjuk leendő ügyfeleink jelentkezését. Tisztelettel: Schrancz Ildikó regisztrált mérlegképes könyvelő, tulajdonos

ÉL-TEAM KFT.

ÉL-TEAM KFT.

Az élelmiszeripari higiéniás követelményeknek megfelelően termékeinket, kizárólag rozsdamentes és saválló acél felhasználásával gyártjuk. Az üzem a garantált minőség megtartása végett kizárólag korrózióálló anyagok, feldolgozására szakosodott. Felhasznált alapanyagokat csak és kizárólag műbizonylattal ellátva szerezzük be beszállítóinktól. Társaságunk élelmiszeripari gépek gyártásán kívül, vállalja gépek, fémszerkezetek egyedi elképzelésének megvalósítását is!

ENVIROINVEST - WASTE KFT.

ENVIROINVEST - WASTE KFT.

Az e- hulladék begyűjtés, előkezelés, ártalmatlanítás és hasznosítás. Az ELEKTRO-WASTE Kht. alapító tagjaként, az elektromos és elektronikai hulladék szakszerű begyűjtését, előkezelését és ártalmatlanítását végezzük, a környezetvédelmi törvények teljes betartása mellett. Szolgáltatásunk mindenki számára hozzáférhető, akinél e- hulladék keletkezik, vagy mint elektromos és elektronikai berendezés feleslegessé válik. Vállaljuk az e- hulladék ártalmatlanítását, melyet Ön beszállíthat telephelyünkre, munkanapokon 7-13 óra között, illetve igény és nagyobb mennyiség esetén (minimum 500 kg), elszállítjuk Öntől. Telephelyünkön a réz, alumínium, vas, és műanyag hulladékát ugyancsak átvesszük. Vegye fel velünk a kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére az Önnek legkedvezőbb és leggyorsabb átvétel érdekében.

ESC WEST HUNGARY Kft.

ESC WEST HUNGARY Kft.

Cégünk kellemes környezetben nyújt székhely és irodai szolgáltatást azon cégeknek, akiknek nem célszerű saját irodát fenntartani állandó személyzettel. Amit nyújtunk: alacsony havidíj: 7500. -Ft/hó beérkezett küldeményeiről értesítjük, kérésre adott címre továbbítjuk telefon, fax szolgálat tárgyalásaihoz irodát biztosítunk dokumentumait megőrizzük, a hivatalokban használhatja címünket iratőrzési helyként megalapítjuk cégét gyorsan, probléma mentesen ha cégére már nincs szükség, megszüntetjük azt cégünk ügyvédei gyors eljárásban vállalják cégek alapítását, módosítását, szerződések, adásvételek bonyolítását.

Euronova-Plussz Kft.

Euronova-Plussz Kft.

Cégünk, az Euronova Plussz Kft. immáron öt éve képviselteti magát a hazai piacon. Társaságunk 2003 januárja óta foglalkozik gépjárművek, pótkocsik, tehergépkocsik mezőgazdasági gépek, kamionok, buszok és egyéb járművek forgalmazásával. Eredményes munkánknak köszönhetően ma már három nagy kapacitású telephelyen gondoskodunk a biztonságos raktározásról. Jól tudjuk, hogy sikeres működésünk hosszú távon csak akkor biztosítható, ha szolgáltatásaink körét és színvonalát a piac mindenkori igényeihez alakítjuk. Partnereink megelégedésére 2004 decemberében Magyarországon egyedülálló szolgáltatásként vezettük be a járművek, munkagépek külföldről, részletre történő beszerzésének, megvásárlásának lehetőségét. Célul tűztük ki továbbá a hazai piac kibővítését, vagyis a FAK országok és Románia fogyasztóközönségének megnyerését is.

EXOTHERM BT.

EXOTHERM BT.

Az Exotherm Víztechnika céljául tűzte ki, hogy megrendelői számára olyan vízelőkészítési technológiákat, és hozzátartozó vízkezelő berendezéseket építsen be, melyekkel az adott területen a legoptimálisabb vízfelhasználást éri el, valamint a helyi víziminőségi igények követelményeit maximálisan kielégítő, környezetbarát vízkezelést valósít meg.

FaXuniL Internetszolgáltató és Informatikai Kft.

FaXuniL Internetszolgáltató és Informatikai Kft.

Web-hoszting és Internetes szolgáltatások A cég megalakulása óta nyújt web-hoszting szolgáltatást és vállal honlapkészítést Célközönségünk elsősorban az olyan mikro-, kis- és középvállalkozások akiknek stabil megbízható levelezési szolgáltatásra van szükségük és honlapjukat szeretnék gyors és biztonságos szervereken üzemeltetni. Igény merült fel ügyfeleink körében, hogy webáruházukban a vásárlók bankkártyával is tudjanak fizetni, ezért társaságunk EC/MC és VISA bankkártyás internetes fizetési megoldás fejlesztésekbe kezdett. Jelenleg megvalósított, működő felületet a CIB Bank közreműködésével biztosítjuk, amely felületen keresztül A FaXuniL Kft is felfogad fizetéseket: Bankkártyás számla kiegyenlítés Linux alapú szerverek telepítése A FaXuniL Kft. specialitása a HylaFAX - analóg - faxszerverek telepítése. A HylaFax faxszerverről bővebben a HylaFax.hu oldalon olvashat.

FERIHEGY BETON KFT.

FERIHEGY BETON KFT.

FERIHEGY BETON KFT., VECSÉS, FERIHEGY 2., építőanyagok, beton

Ferroelektrika Ipari Kft.

Ferroelektrika Ipari Kft.

Cégünk 1947-ben alakult vegyes ipari tevékenységgel. 1975-től történik az épületgépészeti szabályozók fejlesztése és gyártása, többnyire ipari célú felhasználásra jellemzően max. 16 bar üzemi nyomásfokozatra, 150 °C közeghőmérsékletig. Gyártmányaink felhasználása főleg a távfűtőrendszerekben történik. A magyarországi távhőrendszerekben a felhasználás tízezres nagyságrendű. A készülékek felhasználhatók más technológiákban is a továbbiakban részletezett paramétereknek megfelelően. Egyes termékeink 1998-ban M.Á.R.T.A DÍJ és 1999-ben INDUSTRIA KÜLÖNDÍJ elismerésben részesültek. Cégünk 2004 óta ISO minősítéssel rendelkezik.

Hirdetés
Finnrelax Szauna és Szabadidő Kft.

Finnrelax Szauna és Szabadidő Kft.

A szaunázás egyszerre kikapcsolódás és felfrissülés, egészségünk megóvását segítő pihenés, amely egyaránt jótékony hatással van a testre, szellemre és lélekre. A szaunázás néhány egészségmegőrző hatása, például a stresszmentesítés, az immunrendszer erősítése, a jó anyagcsere elősegítése, a bőrfeszesség megóvása már tudományosan bizonyított tény. A szauna rendszeres használata az életöröm és életminőség új távlatait nyitja meg előttünk. Hogy a szauna valamennyi jótékony hatását a lehető legoptimálisabban élvezhessük, annak megvásárlása során különös gondot kell fordítanunk a felhasznált anyagokra és a helyes építési módra. Kizárólag a helyes, egyéni tanácsadásnak, valamint a kifogástalan elkészítésnek köszönhetően biztosít Önnek a testreszabott álomszaunája életreszóló élményt. A Finnrelax szauna minőségében megbízhat &aquo;

Földfém Kft.

Földfém Kft.

Társaságunk 1989-ben alakult és 1992 óta foglalkozik a tűz- és robbanásveszélyes környezetben alkalmazott biztonsági szerelvények gyártásával. Az elmúlt másfél évtizedben jelentős műszaki, technikai és technológiai fejlesztések történtek mind a szerelvényeink alkalmazhatóságának kibővítése, mind a gyártási és vizsgálati eljárások terén. Napjainkban már nem csak kizárólag benzinkúttechnikai szerelvényeket gyárt a cég, hanem nagyobb stratégiai tároló telepeken és a vegyiparban is alkalmazzák az időközben specializálódott szerelvényeinket. A jól képzett szakembereink, a korszerű gyártási és fejlesztési környezet és az 1997 óta működ-tetett ISO 9001 minőségirányítási rendszer garantálja termékeink kiváló minőségét. A folyamatos termékfejlesztés, a vizsgáló- és ellenőrző laboratórium működtetése, valamint az EU által kijelölt és akkreditált BKI Ex Vizsgáló állomás folyamatos ellenőrzése biztosítja, hogy a szerelvényeink megfelelő védelmet nyújtsanak robbanásveszélyes környezetben.

Franyó 20002 Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

Franyó 20002 Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

Franyó 20002 Kereskedelmi és szolgáltató Bt. 06-30/442-7406 06-20/478-9360 Vállaljuk: beépített szekrények, konyhabútorok, gardróbok elkészítését, szerelését lambéria, belsőlépcső gyártását, szerelését verandák, télikertek felszerelését nyílászárók megrendelését, beszerelését Vecsés, Kinizsi u. 39.

FRUCTMAS Kft.

FRUCTMAS Kft.

A FRUCTMAS Kft. 1991-ben alapított magyar kisvállalkozás. Átlagosan 25 fős létszámunk ellenére igen széles körben, nagy választékban, egyedi gépek gyártásával és komplett feldolgozó gépsorok gyártásával, javításával, szerelésével állunk megrendelőink szolgálatára. Szakembereink több évtizedes tapasztalata megnyugtató garanciát jelent. Fő tevékenységünk az élelmiszeripari gépgyártás, ezen belül is elsősorban gyümölcsfeldolgozó gépek gyártása főként egyedi gépként, vagy komplett gyümölcslévonalak formájában. Minden egyéb sav és rozsdaálló acélból készült termék legyártására is vállalkozunk. Az állandó megbízható minőség érdekében 2000 óta ISO 9002 minősítés szerint dolgozunk, valamint felkészültek, és jogosultak vagyunk nyomástartó berendezések gyártására is, az MSZ_EN_729-2 szerinti tanúsítás alapján.

Grand Party Rendezvényszervezés

Grand Party Rendezvényszervezés

Cégeknek, vállalkozásoknak oktatási és egyéb célra helyiségeket adunk bérbe a hét munka napjaira. Időpont egyeztetést, és információkat a 06-70-333-5302 telefonon. ELADÓ MS5 SVHS Camcorder, teljes tartozékok, előtét lencsék, szűrők LCD monitor SAAB 2000 stativ gurival valamint Balogh lámpák állványokkal-szűrőkkel...! Nagy lakodalmak, bálok, családi és baráti társaságok rendezvényeinek színhelye. Az éttermi és munkahelyi vendéglátás mellett, parti szerviz szolgáltatások választott helyszíneken. Catering, on-line rendelés házhozszállítással. Rendezvények, műsoros borkóstolók, estélyek szervezése kül - belföldi turista csoportok részére is. Meg ami a megújult XXI. századi vendéglátást, valódi szeretet teljessé teheti! Üdvözöljük a 30 éves Grand Party családi vállalkozás világában..... Várjuk szeretettel rendezvény házunkba, gyorséttermünkbe!

Grundinvest Ingatlan Kereskedelmi Kft.

Grundinvest Ingatlan Kereskedelmi Kft.

Cégünkről: 1994. óta vagyunk jelen az ingatlanpiacon Tevékenységünk elsősorban Vecsés és környéke azaz, Ferihegy térsége, Budapest déli része, Gyál, Üllő, Ecser, Monor, Vasad településekre terjed ki. Szolgáltatatásaink: -Újépítésű és használt családi házak, lakások, építési telkek, zártkertek ipari és mezőgazdasági hasznosítású ingatlanok: értékesítésének ill. bérbeadásának közvetítése valamint értékbecslése, igény esetén teljeskörű jogi ill. hitelügyintézéssel. -Befektetési tanácsadás -Ingatlanfejlesztés

Grundinvest Ingatlan Kereskedelmi Kft.

Grundinvest Ingatlan Kereskedelmi Kft.

Cégünkről: 1994. óta vagyunk jelen az ingatlanpiacon Tevékenységünk elsősorban Vecsés és környéke azaz, Ferihegy térsége, Budapest déli része, Gyál, Üllő, Ecser, Monor, Vasad településekre terjed ki. Szolgáltatatásaink: -Újépítésű és használt családi házak, lakások, építési telkek, zártkertek ipari és mezőgazdasági hasznosítású ingatlanok: értékesítésének ill. bérbeadásának közvetítése valamint értékbecslése, igény esetén teljeskörű jogi ill. hitelügyintézéssel. -Befektetési tanácsadás -Ingatlanfejlesztés

Gyertyafény étterem

Gyertyafény étterem

A Gyertyafény Étteremet családi vállalkozásként indítottuk el Vecsésen 5 évvel ezelőtt. Az épület régebben is vendéglátás területén töltötte be funkcióját. Éttermünk 100 férőhelyes, nagytermünkben 80, kistermünkben pedig 20 főt tudunk vendégül látni. Egyedi design segítségével berendezett helységeink kellemes, meghitt és vidám hangulatot teremtenek ebédekhez, vacsorákhoz. Vállaljuk esküvők, családi- és üzleti jellegű partik megszervezését, akár külső helyszínen is (helytől függően). Étlapunkon magyaros jellegű ételekkel találkozhatnak vendégeink, de egyéni kérésre szakácsunk összeállít bármilyen jellegű tálat.

Tuti menü