Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vecsési cégek - ipar, szolgáltatás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Berger - DSA [2. oldal]
részletek »

Vecsési cégek - ipar, szolgáltatás képes leírás: Berger - DSA [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: vecsesicegek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 117 db
Berger FullDesign

Berger FullDesign

Hatékony arculati elemek tervezése | Responsive kialakítású webdesign | Wordpress sablon átdizájnolása, vagy új a jelenlegi trendeknek megfelelő sablon kialakítása | Social Media Integráció | Keresőoptimalizálás a Magyarországon elterjedt Google kereső találati listájára. Emelje vállalkozását egy magasabb szintre, alakítsa ki saját arculatát és használja responsive weboldalát ügyfél konverziós gépezetként. Ne bízza a vélellenére, egy professzionális megjelenés döntő szerepet játszik vállalkozása megítélésében. Forduljon hozzám bizalommal.

Biztonságos reptéri parkoló Ferihegyen

Biztonságos reptéri parkoló Ferihegyen

Megbízható reptéri parkolás Ferihegyen, az Európa Repülőtéri Parkoló jóvoltából. A parkoló modern kialakítású, jól őrzött. Segítségükkel mindenki biztonságban tudhatja autóját az utazás alatt, és hazaérkezés után is azonnal rendelkezése áll majd a jármű. Lehetőség van online parkolóhelyet foglalni. Kedvező árakon kínálnak magas színvonalú szolgáltatásokat. A parkoló nonstop az ügyfelek rendelkezésére áll. Elkerített, biztonságos helyen van a parkoló, folyamatos megfigyelés alatt. Az itt parkolók, ingyenes szállítást kapnak kisbusszal, mindkét terminálra.

Boda bútor

Boda bútor

Cégünk fő tevékenységi köre az új bútorok gyártása, forgalmazása, valamint modern és stilbútorok áthúzása. Cégünk jelenleg két üzlettel rendelkezik, melyekben megtalálhatóak az általunk gyártott bútorok nagyrésze, továbbá szekrények, konyhák, komódok, gardróbok, előszobafalak, étkezők, tálalók, dohányzóasztalok, hálószobaszekrények. Cégünk 1988. májusában vállalkozásként kezdte, majd 2004. májusában Kft-vé nőtte ki magát.

Borókás Gyógyszertár

Borókás Gyógyszertár

Borókás Gyógyszertár, amely elsődlegesen a következő termékek körét forgalmazza: gyógyszerek, gyógyhatású készítmények babaápolás kötszerek gyógyászati segédeszközök kozmetikumok homeopátiás készítmények Fizetőeszközként bankkártyát elfogadunk. Patikánk a Borókás Gyógyszertár, a Gyöngy Patikák hálózat tagja! A Gyöngy Patikák rendszeresen szerveznek országos árakciókat, úgy vény nélküli gyógyszerekre, mint egyéb, a gyógyszertárakban kapható készítményekre. Ilyenkor a Gyöngy Patikák csoportjához csatlakozott összes gyógyszertárban azonos csökkentett, javasolt fogyasztói áron kínálják a készítményeket.

Brunner Fémmegmunkáló Kft.

Brunner Fémmegmunkáló Kft.

A céget 1982-benBrunner Ferenc alapította, azóta is családi vállalkozásként működik, 50 alkalmazottal. Fő profilunk az egyedi gépek és berendezések gyártása, tervezése az ipar számos területére. A 10.000 m2 -es telephelyen CNC és hagyományos forgácsoló csarnokok, lakatos csarnokok, köszörűs csarnok, szerszámkészítő csarnok, anyagelőkészítő-daraboló csarnok, TMK csarnok, acélszemcse-szóró kabin és festőkabin kerültek berendezésre az évek folyamán. A nem mindennapi, egyedi gépek precíz, minőségi előállítását gépészmérnökeink, technológusaink és szakembereink magas szakmai tudása teszi lehetővé, melyet folyamatosan fejlesztenek a mai modern műszaki technológiának megfelelően. Ezt tükrözi az is, hogy cégünk folyamatosan foglalkozik a szakmai utánpótlás kinevelésével mind a pályakezdő fiatalok, mind pedig a felnőtt képzés területén. Gépeinket CE minősítéssel látjuk el.

CÉLGÉPGYÁRTÓ KFT.

CÉLGÉPGYÁRTÓ KFT.

A CÉLGÉPGYÁRTÓ KFT. kiadja 2004-2005-ben épült háromszintes épületét. Az épület gépműhelynek épült, a földszinten és az emeleten gépek helyezhetőek üzembe. A tetőtérben a helységek irodáknak és tárgyalónak, oktatóteremnek vannak kialakítva. Szociális helységek, fűtés, 380/220V természetesen rendelkezésre állnak. Könnyű megközelíthetőség és jó parkolási lehetőség, azonnali beköltözhetőség. Előnyök:Vecsés Budapesttel határos. A telephely kb. 3km-re van a Budapest közigazgatási határától.Ferihely I és II 3 km-en belülAz M0 Budapestet elkerülő útvonal közvetlen szomszédságábanA telephelyen a Brunner Fémmegmunkáló Kft. üzemeltetésében szemcseszóró és festőkabin, CNC gépműhely, forgácsoló- és lakatosműhelyek működnek.

Chili WOK Food

Chili WOK Food

A WOK 1) Egészséges - Minőségi és friss alapanyagokból, kevés olajjal, ízfokozó nélkül készült könnyű és tápláló egytálétel. 2) Egzotikus - Választékunkat különböző ázsiai konyhák (thai, koreai, indonéz, szingapúri) ételeiből és ízvilágából alakítottuk ki. 3) Olcsó - Minőségi ételek, ingyenes házhozszállítással, kedvező áron.

CMS tárhely: Joomla, Drupal, Magento stb. Nálunk minden CMS rendszer futtatható!

CMS tárhely: Joomla, Drupal, Magento stb. Nálunk minden CMS rendszer futtatható!

Web hosting szolgáltatásban kimagaslóak vagyunk a piacon. Korlátlan adatforgalmat biztosítunk! Olcsó CMS tárhely csomagjaink mögött professzionális tudás, szoftver és hardver áll. Klimatizált, és szünetmentes áramellátással védett szervertermünkben elhelyezett nagy teljesítményű számítógépeink 1000 Mbit/s-os sávszélességgel kapcsolódnak az internethez!

Cservák és Társai Kft.

Cservák és Társai Kft.

1986 óta folyamatosan növekvő tapasztalatunkkal, gyakorlott gépkocsivezetőinkkel és biztonságos, megbízható autóbuszainkkal várjuk megrendelését autóbuszos személyszállításra, kül-, és belföldi viszonylatban egyaránt. Belföldi személyszállítás autóbusszal Esküvők, rendezvények, személyszállításának lebonyolítása Nemzetközi személyszállítás autóbusszal Szerződéses autóbuszjáratok munkavállalók részére Utasmentés Útvonaltervezés és árkalkuláció 24 órás diszpécser szolgálat Gyorsszerviz szolgálat (autóbusz) Utazásszervezés partner utazási irodán keresztül

Hirdetés
Csorba Zóna Talpmasszázs

Csorba Zóna Talpmasszázs

Csorba Lászlóné, Erzsébet vagyok, okleveles reflexológus 1992-ben kezdtem érdeklődni az egészséges életmód iránt, akkor még csak hobbi szinten jártam egyik tanfolyamról a másikra. Minél több előadást hallgattam, annál érdekesebbnek találtam. A sok tanfolyam közül 3 olyan terület volt, ami meghatározta mostani gondolkodásom ebben a témakörben, és az ő útmutatójuk alapján állítottam össze azokat a kezelési módokat amiket fontosnak tartok. 1998-ban az Agykontroll tanfolyam 2000-ben az Mantra Alternatív Természettudományi Főiskola (3 éves) 2002-ben vizsgáztam az Egészségügyi Továbbképző Intézetnél (2 éves) Erre a vizsgára Zolnay Antal és dr. Csikai Erzsébet csapatában készültem fel, ahol mindent megkaptam ami megalapozza a szakmai tudást és szeretetet. Munkám igyekszem nagy figyelemmel és körültekintéssel végezni. Fő célom, hogy az egészség megőrzésére, a helyes életmód kialakítására ösztönözzem vendégeimet. Egy kezelés általában közel 1 órás időtartamú (50...55 perc), de egyéni igénytől függően van lehetőség fél, vagy másfél órás alkalmakra is.

CSőSZer Áruház

CSőSZer Áruház

Épületgépészet - fütés - klima - melegviz - beépithető öblitőtartályok - Öblitő tartályok - Csaptelepek - Locsolástecnika - tervezés - kivitelezés - szórófejek - vezérlők - szerelési segédanyagok

Denti Implant Clinic

Denti Implant Clinic

Fogaink elvesztése, azok esztétikai állapotának romlása mindannyiunkat megvisel. A nehezebb rágás, a kellemetlenebb beszéd és esztétikum kényelmetlen élethelyzetet teremt, amely a napi kedélyállapot fontos meghatározója. Ha Ön is így érez, látogasson el a Denti Implant Clinic fogászati klinikára! Fogorvosi központunk az Airport Hotel Budapest **** szállodában működik, ahol kellemes környezetben az egyszerű fogászati kezelésektől a legbonyolultabb szájsebészeti beavatkozásig minden felmerülő problémájára megoldást kínálunk. Orvoscsapatunk a hazai fogorvoslás prominens személyiségei, élükön Doc. Dr. Vajdovich Istvánnal, aki nevéhez fűződik a fogászati implantológia Magyarországi megteremtése. Fő profilunk a fogászati implantátumok beültetése, amihez az Európában harmadik legnagyobb múltra visszatekintő rendszerét a Denti Implantációs rendszert használjuk.

dr. Ács Attila szemorvos

dr. Ács Attila szemorvos

1964-ben születtem Zalaegerszegen, ahol az általános és középiskolát is végeztem. 1982-ban érettségiztem a Ságvári Endre Gimnáziumban. Orvosi tanulmányaimat 1982-1986-ig a Pécsi Orvostudományi Egyetemen, majd 1986-1988-ig Budapesten, a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen folytattam, ahol általános orvosi képesítést szereztem. 1988-1998-ig a Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórház Szemészeti Osztályán dolgoztam 1988-ban Dr. Valu László, 1989. elején Dr. Balaton Csilla, majd 1989-től Dr. Szalay Edit osztályvezető főorvosok mellett, akiknek köszönhetően 1992-ben az Orvostovábbképző Egyetemen szemészetből jeles eredménnyel szakvizsgát tettem.

dr. Egerházi Felületkezelő és Vegyi Üzem

dr. Egerházi Felületkezelő és Vegyi Üzem

Cégünk a DR.EGERHÁZI Felületkezelő és Vegyiüzem 1991.- ben alakult. Elözőleg a Ferihegy MGTSZ eloxáló üzeme működött ezen a vecsési telephelyen, amit bérbevettem tőle. Az Üzemet 1993.- ban vásároltam meg. Az üzem 1 hektár területen fekszik, üzemcsarnokaink kb 1500 m2 alapterületűek. 5 épületben üzemrészek és raktárak helyezkednek el, míg 1 épületben iroda és szociális helyiségek kaptak helyet. Három épületünkben eloxálással foglalkozunk, az elsőben a kis alkatrészek anodizálása és szinezése történik, valamint itt kapott helyet az egyik szereldénk és a porfesték raktár. A technológia a zsírtalanítás, savas pácolás, anódos oxidálás, és szinezés sorrend szerint történik. A szinezés többnyire arany- színű és fekete.

Dr. Tuller András

Dr. Tuller András

Szakterületek: adójog, bankjog, értékpapírjog, gazdasági jog, ingatlanjog, kereskedelmi jog, pénzügyi jog, társasági jog Nyelvtudás: angol, német, orosz

DSA Épületgépészeti Kft.

DSA Épületgépészeti Kft.

Vizesblokkok vandálbiztos, higiénikus, energia- és víztakarékos berendezésekkel való felszerelése. Delabie forgalmazó, kizárólagosság a Bineco termékcsaládra. Termékeink között megtalálhatóak az infravezérlésű és időzített csaptelepek, zuhanyrendszerek, termosztatikus és mechanikus keverők, szelepek, mozgáskorlátozottak kiegészítő berendezései, kéz- és hajszárítók, adagolók, válaszfalak, rovarcsapdák.

DSA Kft.

DSA Kft.

Vizesblokkok vandálbiztos, higiénikus, energia- és víztakarékos berendezésekkel való felszerelése. Delabie forgalmazó, kizárólagosság a Bineco termékcsaládra. Termékeink között megtalálhatóak az infravezérlésű és időzített csaptelepek, zuhanyrendszerek, termosztatikus és mechanikus keverők, szelepek, mozgáskorlátozottak kiegészítő berendezései, kéz- és hajszárítók, adagolók, válaszfalak, rovarcsapdák.

Tuti menü