Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Járműipar, Járműkölcsönzés képes leírás - Vecsési cégek - ipar, szolgáltatás.tlap.hu
részletek »

Járműipar, Járműkölcsönzés - Vecsési cégek - ipar, szolgáltatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vecsesicegek.tlap.hu » Járműipar, Járműkölcsönzés
Keresés
Találatok száma - 10 db
ACQUA CO BT.

ACQUA CO BT.

Az ACQUA CO BT vállalja gépjárművek külső és belső takarítását. Emellett cégünknél elvégeztetheti autója kárpittisztítását vagy tél előtti viaszos konzerválását. Gépjármű-értékesítés előtti teljes körű ápolás. Garantáljuk a precíz, gyors és minőségi kiszolgálást.

AGO Kft.

AGO Kft.

Van egy autókölcsönző, melynek ötven éves jelmondata mit sem öregedett. A We try harder(Mi jobban igyekszünk) jelmondat mögött meghúzódó felismerés volt az Avis Autókölcsönző sikerének kulcsa, mely az iparágon belül a hálózatba, technológiába és -mindenek előtt- a munkatársakba való beruházások révén a leggyorsabban növekvő gépkocsikölcsönző cég felépítését tette lehetővé. Ez a rövid története annak, hogy mi emelte az 1946-ban-a Detroit-I repülőtéren három autóval induló - vállalkozást egy globális szolgáltató céggé.

Balkancar Hungary Kft.

Balkancar Hungary Kft.

A Balkancar Hungary Kft. a mai formájában már több mint 10 éve működik vecsési telephelyén. Cégünk bolgár Balkancar típusú targoncák kizárólagos magyarországi forgalmazója. Kínálatunkban megtalálhatók: dieselüzemű gázüzemű elektormos targoncák villás, platós, vontató, és gyalogkíséretű kivitelben 1 tonnától 8 tonna teherbírásig valamint kézi hidraulikus emelők 2250 kg teherbírástól 3 tonnáig Cégünk 2001. szeptemberében bevezette az MSZ EN ISO 9001:2001 Minőségirányítási Rendszert.

Cservák és Társai Kft.

Cservák és Társai Kft.

1986 óta folyamatosan növekvő tapasztalatunkkal, gyakorlott gépkocsivezetőinkkel és biztonságos, megbízható autóbuszainkkal várjuk megrendelését autóbuszos személyszállításra, kül-, és belföldi viszonylatban egyaránt. Belföldi személyszállítás autóbusszal Esküvők, rendezvények, személyszállításának lebonyolítása Nemzetközi személyszállítás autóbusszal Szerződéses autóbuszjáratok munkavállalók részére Utasmentés Útvonaltervezés és árkalkuláció 24 órás diszpécser szolgálat Gyorsszerviz szolgálat (autóbusz) Utazásszervezés partner utazási irodán keresztül

Euronova-Plussz Kft.

Euronova-Plussz Kft.

Cégünk, az Euronova Plussz Kft. immáron öt éve képviselteti magát a hazai piacon. Társaságunk 2003 januárja óta foglalkozik gépjárművek, pótkocsik, tehergépkocsik mezőgazdasági gépek, kamionok, buszok és egyéb járművek forgalmazásával. Eredményes munkánknak köszönhetően ma már három nagy kapacitású telephelyen gondoskodunk a biztonságos raktározásról. Jól tudjuk, hogy sikeres működésünk hosszú távon csak akkor biztosítható, ha szolgáltatásaink körét és színvonalát a piac mindenkori igényeihez alakítjuk. Partnereink megelégedésére 2004 decemberében Magyarországon egyedülálló szolgáltatásként vezettük be a járművek, munkagépek külföldről, részletre történő beszerzésének, megvásárlásának lehetőségét. Célul tűztük ki továbbá a hazai piac kibővítését, vagyis a FAK országok és Románia fogyasztóközönségének megnyerését is.

Karmandia Car

Karmandia Car

Cégünk profilja olyan járművek kölcsönzése, bérbeadása, amelyeket a köznyelv hívhat kisbusznak, minibusznak, mikrobusznak, de ez nálunk mind ugyanazt jelenti: Olyan járműparkot, amely fiatal, 9 személyes Volkswagen Transporter kisbuszokból áll, hiszen ez a mikrobusz kategóriájának egyik legmegbízhatóbb és legbiztonságosabb tagja. Tekintse meg járműveinket a képgalériában, ahol megtalálja a műszaki paramétereket is. Az a szó, hogy "megbízható" volt cégünk alapításánál az egyik fő alapgondolat, a másik pedig az ügyfélközpontúság, ezért cégünk alapfilozófiája, hogy partnereivel hosszú távú sikeres kapcsolatot alakítson ki, ezzel segítve ügyfeleink pihenését, munkavégzését. Miért érdemes autót bérelni? Erre válaszként néhány gondolat, legyen Ön akár magánszemély vagy akár cég, utazási iroda, és sportegyesület. Kezdjük tehát... A mai rohanó világunkban szerintünk egyre fontosabbak emberi kapcsolataink, ideértve a családunkat és a barátainkat. Egy velük tervezett belföldi vagy külföldi 2-3 napos hosszú hétvége vagy akár egy közös nyaralás, síelés életre szóló élményt adhat.

MENTREX HUNGÁRIA KFT.

MENTREX HUNGÁRIA KFT.

Telephelyünkön nagy választékban megtalálható a Pongratz osztrák utánfutógyártó cég utánfutói, valamint magyar gyártók utánfutói. Egyedi típusok gyártása és forgalmazása, igény szerint.

Targó Kft.

Targó Kft.

Diesel, benzines, gázos, emel˜villás targoncák és Zetor traktorok javítása a megrendel˜ telephelyén. Havi karbantartások, vizsgáztatás. Raklapemel˜ békák javítása, f˜darab felújítás, alkatrész értékesítés. Alakult 1972-ben a Ferihely Mgtsz. gépjavító keretében. Az a cél vezérelte a megalakulást, hogy a nyári id˜szakban mindig kevés volt a szerel˜ személyzet. Így kiegészít˜ munka címén targoncajavítást céloztunk meg. 1974-ig a gépmˆhellyel közösen ment a targoncajavítás, 1974 második felében, pedig önállósodott, mivel olyan igény lépett fel a targoncajavításra, amelyet már csak önállóan lehetett fejleszteni. 1978-ra az üzem a harmadik legnagyobb targoncajavító tevékenység lett, mint egy évi 1000-1200 targonca szükség szerinti és teljes felújítását látta el az üzem. 1980-ra 80 f˜ fizikai dolgozó dolgozott az üzemben, 686 állami vállalatnak az igényeit látta el. A rendszerváltás után a termel˜szövetkezet megszˆnt, a tevékenységet jelenleg is folytatjuk, kisebb megrendel˜ hányaddal.

Válóczy Gumiszervíz

Válóczy Gumiszervíz

Gumiabroncsok személyautóra, terepjáróra, kisteherautóra. Kapható márkák: - DUNLOP - FULDA - GOODYEAR - SAVA - PIRELLI Továbbá keréktárcsák, E-BANC TRADE alufelnik Szolgáltatásaink: Gumiszer elés és digitális centírozás

Hirdetés
Y3000 Plusz Kft.

Y3000 Plusz Kft.

Kedves Látogató! Üdvözöljük oldalunkon, engedje meg, hogy pár szóban ismertessük cégünk tevékenységét! Cégünk betéti társaság formájában alakult. Több telephelyet üzemeltettünk, míg végül vecsési és az M3-as autópályánál működő műhelyünk bizonyult a legdinamikusabban fejlődőnek. Mindkét helyen várjuk minden kedves régi és új ügyfelünket, forduljon hozzánk bizalommal! Segítünk kiválasztani az autójára legmegfelelőbb abroncstípust, legyen szó akár utcai, vagy sportos használatról. Cégünk többféle gyártmányú abroncsot forgalmaz. Modern gépekkel rendelkező műhelyeinkben vállaljuk a különféle abroncsok felszerelését /Bridgestone, Firestone, Michelin, Good Year stb./. Az autó tuning területén is kiváló termékeket biztosítunk vevőinknek a könnyűfém-felniktől kezdve, a váltógombokon át, egészen a nyomásmérős szelepsapkáig. 2007 márciusától új szolgáltatással várjuk Ügyfeleinket: megnyitottuk webáruházunkat! Teljes egészében OnLine működő rendszerünkkel igyekszünk mégkényelmesebbé, méggyorsabbá tenni a kiszolgálást. Rendeljen Ön is OnLine!

Tuti menü