Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fémipar, Gépipar képes leírás - Vecsési cégek - ipar, szolgáltatás.tlap.hu
részletek »

Fémipar, Gépipar - Vecsési cégek - ipar, szolgáltatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vecsesicegek.tlap.hu » Fémipar, Gépipar
Keresés
Találatok száma - 16 db
Acéllabor Kft.

Acéllabor Kft.

Cégünk 1987-ben alakult családi vállalkozásként 12 fő alkalmazottal, Gmk formájában. Ekkor kezdődött a hazai állatkísérleti telepek modernizálása , a régi szénacélból készült állatartó ketrecrendszerek cseréje korszerű, fokozott higéniai előírásoknak megfelelő, tiszta térben használható, rozsdamentes szellőztetett rendszerekre. Ehhez a munkához kapcsolódtunk és számos hazai kísérleti kutatólaboratórium számára gyártottunk termékeket. Az új technológia miatt az akkori gyártási eljárások is saját fejlesztésűek voltak. 1994-től cégünk Kft. formában működik Időközben profilunk egyre inkább az exporttevékenység felé tolódott, számos külföldi kiállításon és szakmai fórumon ismerhették meg tevékenységünket. Jelentős német, francia és holland cégek megrendelései teljesítettük sikeresen, miközben profilunkat nagykonyhai és nagyüzemi rozsdamentes eszközöknek valamint laboratóriumi mosóberendezéseinek rozsdamentes kosárkészleteinek gyártásával egészítettük ki. 1997-ben új, ipari termelésre alkalmas telephelyre költözött cégünk, jelenleg 25 fő alkalmazottat foglalkoztatunk. 2004-ben megkaptuk az ISO 9001 -es minősítést.

Barabás Mérnökiroda Kft.

Barabás Mérnökiroda Kft.

A BMI Kft. tipikus családi vállalkozás, melyet 1992-ben a két Barabás testvér - István és György - alapított több évtizedes célgép-tervező, -építő és -kivitelező gyakorlattal, valamint széles körű hidraulikus és pneumatikus rendszertechnikai ismerettel. 2001-ben a BMI Kft megvásárolta a csongrádi Panol Légtechnikai Gyár szerszámkészítő üzemét.

Brunner Fémmegmunkáló Kft.

Brunner Fémmegmunkáló Kft.

A céget 1982-benBrunner Ferenc alapította, azóta is családi vállalkozásként működik, 50 alkalmazottal. Fő profilunk az egyedi gépek és berendezések gyártása, tervezése az ipar számos területére. A 10.000 m2 -es telephelyen CNC és hagyományos forgácsoló csarnokok, lakatos csarnokok, köszörűs csarnok, szerszámkészítő csarnok, anyagelőkészítő-daraboló csarnok, TMK csarnok, acélszemcse-szóró kabin és festőkabin kerültek berendezésre az évek folyamán. A nem mindennapi, egyedi gépek precíz, minőségi előállítását gépészmérnökeink, technológusaink és szakembereink magas szakmai tudása teszi lehetővé, melyet folyamatosan fejlesztenek a mai modern műszaki technológiának megfelelően. Ezt tükrözi az is, hogy cégünk folyamatosan foglalkozik a szakmai utánpótlás kinevelésével mind a pályakezdő fiatalok, mind pedig a felnőtt képzés területén. Gépeinket CE minősítéssel látjuk el.

DSA Kft.

DSA Kft.

Vizesblokkok vandálbiztos, higiénikus, energia- és víztakarékos berendezésekkel való felszerelése. Delabie forgalmazó, kizárólagosság a Bineco termékcsaládra. Termékeink között megtalálhatóak az infravezérlésű és időzített csaptelepek, zuhanyrendszerek, termosztatikus és mechanikus keverők, szelepek, mozgáskorlátozottak kiegészítő berendezései, kéz- és hajszárítók, adagolók, válaszfalak, rovarcsapdák.

Ferroelektrika Ipari Kft.

Ferroelektrika Ipari Kft.

Cégünk 1947-ben alakult vegyes ipari tevékenységgel. 1975-től történik az épületgépészeti szabályozók fejlesztése és gyártása, többnyire ipari célú felhasználásra jellemzően max. 16 bar üzemi nyomásfokozatra, 150 °C közeghőmérsékletig. Gyártmányaink felhasználása főleg a távfűtőrendszerekben történik. A magyarországi távhőrendszerekben a felhasználás tízezres nagyságrendű. A készülékek felhasználhatók más technológiákban is a továbbiakban részletezett paramétereknek megfelelően. Egyes termékeink 1998-ban M.Á.R.T.A DÍJ és 1999-ben INDUSTRIA KÜLÖNDÍJ elismerésben részesültek. Cégünk 2004 óta ISO minősítéssel rendelkezik.

Földfém Kft.

Földfém Kft.

Társaságunk 1989-ben alakult és 1992 óta foglalkozik a tűz- és robbanásveszélyes környezetben alkalmazott biztonsági szerelvények gyártásával. Az elmúlt másfél évtizedben jelentős műszaki, technikai és technológiai fejlesztések történtek mind a szerelvényeink alkalmazhatóságának kibővítése, mind a gyártási és vizsgálati eljárások terén. Napjainkban már nem csak kizárólag benzinkúttechnikai szerelvényeket gyárt a cég, hanem nagyobb stratégiai tároló telepeken és a vegyiparban is alkalmazzák az időközben specializálódott szerelvényeinket. A jól képzett szakembereink, a korszerű gyártási és fejlesztési környezet és az 1997 óta működ-tetett ISO 9001 minőségirányítási rendszer garantálja termékeink kiváló minőségét. A folyamatos termékfejlesztés, a vizsgáló- és ellenőrző laboratórium működtetése, valamint az EU által kijelölt és akkreditált BKI Ex Vizsgáló állomás folyamatos ellenőrzése biztosítja, hogy a szerelvényeink megfelelő védelmet nyújtsanak robbanásveszélyes környezetben.

FRUCTMAS Kft.

FRUCTMAS Kft.

A FRUCTMAS Kft. 1991-ben alapított magyar kisvállalkozás. Átlagosan 25 fős létszámunk ellenére igen széles körben, nagy választékban, egyedi gépek gyártásával és komplett feldolgozó gépsorok gyártásával, javításával, szerelésével állunk megrendelőink szolgálatára. Szakembereink több évtizedes tapasztalata megnyugtató garanciát jelent. Fő tevékenységünk az élelmiszeripari gépgyártás, ezen belül is elsősorban gyümölcsfeldolgozó gépek gyártása főként egyedi gépként, vagy komplett gyümölcslévonalak formájában. Minden egyéb sav és rozsdaálló acélból készült termék legyártására is vállalkozunk. Az állandó megbízható minőség érdekében 2000 óta ISO 9002 minősítés szerint dolgozunk, valamint felkészültek, és jogosultak vagyunk nyomástartó berendezések gyártására is, az MSZ_EN_729-2 szerinti tanúsítás alapján.

Orosz és társa Kft.

Orosz és társa Kft.

Vállalkozásunkat 1991 decemberében indítottuk bt-ként majd 1996-ban folyamatos fejlődésünk eredményeképpen Korlátolt Felelősségű Társasággá alakultunk.Kollégáink 1976 óta ismert, elismert szakemberei a darujavítás világának. Az eltelt évtizedek alatt széleskörű tapasztalatokat szereztünk az autódaruk javításának, átalakításának, fejlesztésének területén is. Szervízközpontunkban az emelőgépek bevizsgáláshoz szükséges mérőberendezésekkel és próbasúlyokkal, teljes műszaki aparátussal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Vállaljuk hidraulikus alkatrészek, elektronikus túlterhelésgátlók(tga) és nehezen beszerezhető vagy nagyértékű alkatrészek felújítását. Vállaljuk továbbá földmunkagépek javítását, szivattyúk és hidromotorok felújítását Sűrgős esetekben a problémát kijárószereléssel oldjuk meg szervízautónk segítségével. Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük.

SAXON Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt.

SAXON Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt.

Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutatkozzunk. Cégünk a SAXON Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Részvénytársaság magyar tulajdonú családi vállalkozás immár tizenkilenc éves múltra tekint vissza. Az 1990-ben 3 fővel, nulláról induló magánvállalkozás kemény munkával és ügyfélközpontú gondolkodással 1992-ben már 6 fővel dolgozó, saját telephellyel és 3 szervizautóval rendelkező Kft. A folyamatos és átgondolt fejlesztések, valamint a szakmában akkor még szokatlan gyorsaság és rugalmasság miatt az új cég gyors, és stabil fejlődésnek indult: új telephelyet építettünk, többszörösére növeltük a dolgozói létszámot, a szervizautóparkot, valamint az árukészletet, partnereink száma is folyamatosan növekedett. Az 1998-ban a részvénytársasággá átalakult cég a nemzetközi piacra kilépve újabb profillal bővítette tevékenységét, megkezdtük nyugati és japán targoncaalkatrészek forgalmazását valamint új és felújított targoncák és raklapemelők értékesítését, bérbeadását. 2005-től a piac igényeihez igazodva személyemel˜k, valamint speciális targoncák értékesítésével, javításával és bérletével is foglalkozunk.

Hirdetés
SI-MA KKT.

SI-MA KKT.

Tisztelt látogató! Engedje meg, hogy néhány szóval bemutassam vállalkozásunkat! A SI-MA KKT egy 1999-ben alakult családi tulajdonban lévő cég, melynek fő profilja arany-ezüst ékszer javítás, készítés. A tulajdonos 32 éves szakmai gyakorlattal rendelkező ötvösmester. Magyar és külföldi készáru forgalmazásával foglalkozunk széles választékban tömör és lemez áru formájában. Ezenfelül üzleteink számos különféle szolgáltatás nyújtanak az érdeklődőknek. Jelenleg három üzletünk várja kedves érdeklődőinket. - Vecsési ékszerüzletünk mely cégünk legrégebben fenn álló üzlete. - Maglódi ékszerüzletünk melyet 2002-ben nyitottunk meg.

SZIGÜ Trade Kft.

SZIGÜ Trade Kft.

A gépipari telep a főváros területéhez közvetlenül csatlakozó Vecsés településen fekszik, amely gyakorlatilag a főváros peremkerületének tekinthető. Része a budapesti agglomerációnak, és a település továbbfejlesztési elképzelései a budapesti fejlesztésekkel együtt, azokkal összehangolva, az egységes agglomerációs koncepciókon alapulnak. Vecsés település infrastrukturális fejlesztési tervei az úthálózatra, a tömegközlekedésre, a kommunikációs szférákra vonatkozóan a főváros ilyen jellegű igényeivel szerves összefüggésben valósulnak meg. Mindez azt jelenti, hogy Vecsés település bekapcsolódik Budapest világvárosi színvonalú infrastruktúrájának rendszerébe, annak minden előnyével: része lesz a fővárosi és az elkerülő főúthálózatnak, amely az országos főúthálózat csomópontja és egyben több európai útvonal érintkezési pontja is. Budapest nemzetközi vasúti csomópont és az Európát átszelő Duna-Rajna-Majna vízi út tengeri-folyami kikötője, mindezek pozitív hatásával a kapcsolódó Vecsés településre is. Ugyanakkor maga a gépipari telep, amely burkolt úttal kapcsolódik a közúthálózathoz, a budapesti nemzetközi repülőtér tőszomszédságában fekszik. Egyébként pedig közvetlen közelében megé

Technocomplex Kft.

Technocomplex Kft.

Tevékenységi körünk széles skálájú, amelyet az alábbiakban részleteztünk: - Fémszerkezeti munkák tervezése, kivitelezése - Célgépek tervezése, kivitelezése, javítása (pneumatikus, hidraulikus) - Alkatrészgyártás - Komplett forgácsolás - Szerszám és öntőminta készítés - Alumínium- és bronzöntés - Felületkezelés (eloxálás, galvanizálás) A Technocomplex Kft-t stabil, rendezett pénzügyi helyzet jellemzi. Cégünk sajátossága, hogy a megrendelő igényeinek figyelembe vételével (határidő, minőség), jellemzően egyedi berendezéseket készítünk. A megrendelőkkel való korrekt munkakapcsolat teszi lehetővé a folyamatos és eredményes munkát.

Tímár Vaskereskedelmi Kft.

Tímár Vaskereskedelmi Kft.

Telepünk 2006 januárjában nyílt. Vasanyagok teljes körű választékával állandó 500 tonnás készlettel. Ezzel a telephellyel Budapest körül minden irányból könnyen elérhetővé váltunk régi és új vevőink számára. Iparos áruházunkat együtt nyitottuk a vaskereskedéssel. Elsősorban a lakatos és építőipari kivitelezők kiszolgálása a főbb cél. Kínálatunkban megtalálhatók: Vasanyag kínálatunk: - betonacél - hegesztett hálók - horganyzott, fekete és gázcsövek - huzalok - I-U-T acélok - kovácsolt és díszítőelemek - kör- és négyzetacélok - laposacélok - szögacélok - vas- és horganyzott lemezek - profilok, zártszelvények - csiszolástechnika - ács- és bádogos termékek - drótfonat

Varga Sándor

Varga Sándor

Cégünk 1970 óta kizárólag keverőgépek gyártására szakosodott. Gépeink az ország egész területén, külömböző szakterületeken (építőipar, húsipar és élelmiszeriparipar, mezőgazdaság, vegyipar, stb.) bebizonyították, hogy kifogástalan minőségűek, valamint megbízható, praktikus konstrukciók. A hosszú élettartam és a megbízhatóság bizonyítéka pl., hogy a húsipari keverőgépeinkre és élelmiszeripari keverőgépeinkre 3 év garanciális időt vállalunk. A menüpontokban felsorolt típusok a tisztelt ügyfeleink rendelkezésére állnak, vagy rövid határidővel elkészülnek. A felsorolt típusoktól eltérő méretű és funkciójú gépek gyártása egyedi megrendelés alapján történik.

Veres Pál esztergályos

Veres Pál esztergályos

Cégünk 1971 óta foglalkozik fémforgácsolással, főként automatákon történő sorozatgyártással. Gépparkunk 12 db különféle gépből áll. Mivel kis cég vagyunk előnyünk a pontosság, rugalmasság és a megbízhatóság! Eddig főleg az elektronikában használatos kisméretű alkatrészek nagysorozatú gyártásával foglakoztunk, de mivel fölmerült az igény nagyobb alkatrészek kissorozatú gyártása így gépparkunkat ezen igényekhez és a technika fejlődéséhez igazítjuk.

Z-ELOX

Z-ELOX

Cégünk családi vállalkozásként évtizedek óta foglalkozik az alumínium felületkezelés, más néven eloxálás tevékenységével. Az ipari termékek védelme többféle módon megoldható, mi kimondottan az eloxálás területére specializálódtunk. Az alumínium felületkezelés, azaz eloxálás előnyei: Megvédi az alumínium felületét a további korróziótól; Az alumínium felületkezelés esztétikai felületet ad a terméknek; Javítja az alumínium felületét (keményebb felület); Az eloxálás az alumínium felületében alakítja ki a réteget, nem a felületére kerül, ezáltal sokkal jobban véd mint pl. a festés /kromátozás nélkül/ mert az később könnyen lepattoghat; Az eloxálás során kialakult porózus oxidréteg lehetővé teszi a felület tetszés szerinti színezését pl. fekete, kék, piros,zöld, arany stb. (színkatalógus); Alumínium felületkezelés javítja az alumínium tulajdonságait pl. hűtőbordák esetében-hőleadás, vezetőképesség Alumínium felületkezelés tevékenységünk, amiben szolgálatára állunk: Alumínium eloxálása natúr, félselymes, színes, fekete színekben. Kromátozás esztétikai ill. porózus festék használata esetén korrózióvédelmi célból.

Tuti menü