Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egészségügy, Patikák képes leírás - Vecsési cégek - ipar, szolgáltatás.tlap.hu
részletek »

Egészségügy, Patikák - Vecsési cégek - ipar, szolgáltatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vecsesicegek.tlap.hu » Egészségügy, Patikák
Keresés
Találatok száma - 6 db
Borókás Gyógyszertár

Borókás Gyógyszertár

Borókás Gyógyszertár, amely elsődlegesen a következő termékek körét forgalmazza: gyógyszerek, gyógyhatású készítmények babaápolás kötszerek gyógyászati segédeszközök kozmetikumok homeopátiás készítmények Fizetőeszközként bankkártyát elfogadunk. Patikánk a Borókás Gyógyszertár, a Gyöngy Patikák hálózat tagja! A Gyöngy Patikák rendszeresen szerveznek országos árakciókat, úgy vény nélküli gyógyszerekre, mint egyéb, a gyógyszertárakban kapható készítményekre. Ilyenkor a Gyöngy Patikák csoportjához csatlakozott összes gyógyszertárban azonos csökkentett, javasolt fogyasztói áron kínálják a készítményeket.

Csorba Zóna Talpmasszázs

Csorba Zóna Talpmasszázs

Csorba Lászlóné, Erzsébet vagyok, okleveles reflexológus 1992-ben kezdtem érdeklődni az egészséges életmód iránt, akkor még csak hobbi szinten jártam egyik tanfolyamról a másikra. Minél több előadást hallgattam, annál érdekesebbnek találtam. A sok tanfolyam közül 3 olyan terület volt, ami meghatározta mostani gondolkodásom ebben a témakörben, és az ő útmutatójuk alapján állítottam össze azokat a kezelési módokat amiket fontosnak tartok. 1998-ban az Agykontroll tanfolyam 2000-ben az Mantra Alternatív Természettudományi Főiskola (3 éves) 2002-ben vizsgáztam az Egészségügyi Továbbképző Intézetnél (2 éves) Erre a vizsgára Zolnay Antal és dr. Csikai Erzsébet csapatában készültem fel, ahol mindent megkaptam ami megalapozza a szakmai tudást és szeretetet. Munkám igyekszem nagy figyelemmel és körültekintéssel végezni. Fő célom, hogy az egészség megőrzésére, a helyes életmód kialakítására ösztönözzem vendégeimet. Egy kezelés általában közel 1 órás időtartamú (50...55 perc), de egyéni igénytől függően van lehetőség fél, vagy másfél órás alkalmakra is.

Denti Implant Clinic

Denti Implant Clinic

Fogaink elvesztése, azok esztétikai állapotának romlása mindannyiunkat megvisel. A nehezebb rágás, a kellemetlenebb beszéd és esztétikum kényelmetlen élethelyzetet teremt, amely a napi kedélyállapot fontos meghatározója. Ha Ön is így érez, látogasson el a Denti Implant Clinic fogászati klinikára! Fogorvosi központunk az Airport Hotel Budapest **** szállodában működik, ahol kellemes környezetben az egyszerű fogászati kezelésektől a legbonyolultabb szájsebészeti beavatkozásig minden felmerülő problémájára megoldást kínálunk. Orvoscsapatunk a hazai fogorvoslás prominens személyiségei, élükön Doc. Dr. Vajdovich Istvánnal, aki nevéhez fűződik a fogászati implantológia Magyarországi megteremtése. Fő profilunk a fogászati implantátumok beültetése, amihez az Európában harmadik legnagyobb múltra visszatekintő rendszerét a Denti Implantációs rendszert használjuk.

dr. Ács Attila szemorvos

dr. Ács Attila szemorvos

1964-ben születtem Zalaegerszegen, ahol az általános és középiskolát is végeztem. 1982-ban érettségiztem a Ságvári Endre Gimnáziumban. Orvosi tanulmányaimat 1982-1986-ig a Pécsi Orvostudományi Egyetemen, majd 1986-1988-ig Budapesten, a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen folytattam, ahol általános orvosi képesítést szereztem. 1988-1998-ig a Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórház Szemészeti Osztályán dolgoztam 1988-ban Dr. Valu László, 1989. elején Dr. Balaton Csilla, majd 1989-től Dr. Szalay Edit osztályvezető főorvosok mellett, akiknek köszönhetően 1992-ben az Orvostovábbképző Egyetemen szemészetből jeles eredménnyel szakvizsgát tettem.

Relaxműhely masszázs

Relaxműhely masszázs

A Relaxműhely a megnyugvás, az ellazulás, a gyógyulás szigete. A Relaxműhelyben nemcsak egyszerűen masszírozunk. Célunk a test egészének, külső és belső szépségének, testi és lelki harmóniájának helyreállítása, és fenntartása. Néhány évvel ezelőtt hazánkban luxusnak tartották a masszázst. Ma már egyre inkább felismerik az emberek, hogy rohanó, feszültséggel teli világunkban, ez nem luxus, hanem szükséglet. Időt kell fordítani önmagunkra, hogy könnyebben és tovább tudjuk venni az akadályokat. A mondás úgy tartja" Akinek nincs ideje az egészségére, annak lesz ideje a betegségére"

Tamag Bt.

Tamag Bt.

1980 márciusában kimentem a férjem munkahelyére a Nyanjai kinin ültetvényekre és közösen meglátogattuk a walungui kórházban dolgozó misszionárius apácákat. Szóba került a makacsul változatlan egészségi állapotom, mire egyikük javasolta, próbáljam meg a helyi gyógymódokat. Kivitt az udvarra és megmutatott egy ott vadon élő gyomnövényt. Nem tudta pontosan, mire jó, csak hogy a kórházi betegei egyik leggyakrabban használt gyógynövénye, és "ha nekik nem árt, nekem sem fog" alapon próbáljam ki. Szakítsak le 5 szál növényt és ennek a forrázatát igyam meg egy nap. Már aznap teázni kezdtem. A harmadik napon megszűnt a székrekedésem és a tizedik napon fájdalmat sem éreztem. Meg kellett állapítanom, hogy az én nem ismert betegségemnek ez a neve sincs növény a gyógyszere. A forrázatát azóta is iszom.

Tuti menü