Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vegyipar képes leírás - Vecsési cégek - ipar, szolgáltatás.tlap.hu
részletek »

Vegyipar - Vecsési cégek - ipar, szolgáltatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vecsesicegek.tlap.hu » Vegyipar
Keresés
Találatok száma - 4 db
dr. Egerházi Felületkezelő és Vegyi Üzem

dr. Egerházi Felületkezelő és Vegyi Üzem

Cégünk a DR.EGERHÁZI Felületkezelő és Vegyiüzem 1991.- ben alakult. Elözőleg a Ferihegy MGTSZ eloxáló üzeme működött ezen a vecsési telephelyen, amit bérbevettem tőle. Az Üzemet 1993.- ban vásároltam meg. Az üzem 1 hektár területen fekszik, üzemcsarnokaink kb 1500 m2 alapterületűek. 5 épületben üzemrészek és raktárak helyezkednek el, míg 1 épületben iroda és szociális helyiségek kaptak helyet. Három épületünkben eloxálással foglalkozunk, az elsőben a kis alkatrészek anodizálása és szinezése történik, valamint itt kapott helyet az egyik szereldénk és a porfesték raktár. A technológia a zsírtalanítás, savas pácolás, anódos oxidálás, és szinezés sorrend szerint történik. A szinezés többnyire arany- színű és fekete.

JOLLY-COLOR KFT.

JOLLY-COLOR KFT.

Festék Akció - Webáruház - Akciós Festék - Falpenész, Penészölő Festékrendszer, Hogy a Penész Ne Egyen Meg Penészölő festékek A penész egészségkárosító hatásai HOGY A PENÉSZ (NE) EGYEN MEG! Hívja szaktanácsadóinkat info: Kolozsi Mihály: 06 70 366 61 03 Plavecz Péter: 06 70 633 95 38

PROMANURE Kft.

PROMANURE Kft.

A ProManure Átfogó Hígtrágya Program egy olyan komplex program, mely lefedi a hígtrágya rendszerek építésével, rekonstrukciójával és üzemeltetésével kapcsolatos összes feladatot, kezdve az alapkoncepció kialakításától, a kulcsrakész kivitelezésen át a trágya szakszerű hasznosításáig (talajerő visszapótlás,tartálykocsi,tartálykocsik, biogáz termelés, stb.)

Rossmann Magyarország Kft.

Rossmann Magyarország Kft.

Az alapvető választékba tartoznak a személyes ápolást szolgáló kozmetikumok, amelyeket nem a hagyományos "pult mögüli" módon, hanem szabad polcokon árusítunk, önkiszolgáló rendszerben. Az üzletekben megtalálható a klasszikus drogéria kínálata, ami a babaápoló termékeket, bébiételeket, a mosó- és tisztítószereket, háztartási eszközöket jelenti, valamint kiegészítő választékként hajdíszek, állateledelek, vitaminok, gyógyhatású készítmények, elemek, CD-k és kazetták tarkítják a kínálatot. Az üzletekben a vásárló kedvező áron juthat hozzá az úgynevezett non food termékekhez, amely cikkcsoport a szezonális termékeket, gyermekjátékokat, sportszereket, szabadidős tevékenységekhez kapcsolódó termékeket foglalja magába. A standard kínálatba tartozik még a fotószolgáltatás, ami az előhívást és a kidolgozást jelenti. 2003-tól a hagyományos fotókidolgozás mellett lehetőség van digitális fényképek kidolgoztatására is, amely szolgáltatás akár az Interneten keresztül is megrendelhető.

Tuti menü