Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Informatika képes leírás - Vecsési cégek - ipar, szolgáltatás.tlap.hu
részletek »

Informatika - Vecsési cégek - ipar, szolgáltatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vecsesicegek.tlap.hu » Informatika
Keresés
Találatok száma - 11 db
Bau-Styl

Bau-Styl

A Bau-Styl Kft klasszikus családi vállalkozásként alakult építőanyagok kis és nagykereskedelmi forgalmazásának céljából 1993-ban Vecsésen a hagyományos tüzép telepek alternatívájaként. Felismerve a kor igényeit és az Internet adta lehetőségeket 2008-ban elindítottuk webáruházunkat, amit azóta is naponta frissítünk új termékekkel , jó árakkal, építőanyag árlistával és kiemelt gyártói akciókkal, kedvezményekkel. Célunk az, hogy kedvezményes árainkkal, felkészült értékesítőinkkel, szakképzett árukiadóinkkal, udvarias tehergépkocsi vezetőinkkel, korszerű szállító járműveinkkel és nagy telepi árukészletünkkel az Ön építőanyag beszerzéséhez kapcsolódó igényeit, a lehetőségeket felmérve legjobban kiszolgáljuk.

CMS tárhely: Joomla, Drupal, Magento stb. Nálunk minden CMS rendszer futtatható!

CMS tárhely: Joomla, Drupal, Magento stb. Nálunk minden CMS rendszer futtatható!

Web hosting szolgáltatásban kimagaslóak vagyunk a piacon. Korlátlan adatforgalmat biztosítunk! Olcsó CMS tárhely csomagjaink mögött professzionális tudás, szoftver és hardver áll. Klimatizált, és szünetmentes áramellátással védett szervertermünkben elhelyezett nagy teljesítményű számítógépeink 1000 Mbit/s-os sávszélességgel kapcsolódnak az internethez!

FaXuniL Internetszolgáltató és Informatikai Kft.

FaXuniL Internetszolgáltató és Informatikai Kft.

Web-hoszting és Internetes szolgáltatások A cég megalakulása óta nyújt web-hoszting szolgáltatást és vállal honlapkészítést Célközönségünk elsősorban az olyan mikro-, kis- és középvállalkozások akiknek stabil megbízható levelezési szolgáltatásra van szükségük és honlapjukat szeretnék gyors és biztonságos szervereken üzemeltetni. Igény merült fel ügyfeleink körében, hogy webáruházukban a vásárlók bankkártyával is tudjanak fizetni, ezért társaságunk EC/MC és VISA bankkártyás internetes fizetési megoldás fejlesztésekbe kezdett. Jelenleg megvalósított, működő felületet a CIB Bank közreműködésével biztosítjuk, amely felületen keresztül A FaXuniL Kft is felfogad fizetéseket: Bankkártyás számla kiegyenlítés Linux alapú szerverek telepítése A FaXuniL Kft. specialitása a HylaFAX - analóg - faxszerverek telepítése. A HylaFax faxszerverről bővebben a HylaFax.hu oldalon olvashat.

Harvestr Kft.

Harvestr Kft.

A Harvestr Kft. 2002-óta folytat informatikai tevékenységet. Feladatunknak a kis és középes méretű vállalkozások, valamint magánszemélyek számítástechnikai igényeinek teljes körű kielégítését tekintjük. Szolgáltatásainkat folyamatosan a piaci elvárásokhoz alakítjuk, figyelembe véve az eltérő felhasználói igényeket és lehetőségeket. Célunk, hogy a munkája során használt és kiemelkedően fontossá vált számítástechnikai rendszere világos, átlátható rendszerként működjön, segítve Önt és kollégáit. Az informatikai háttér használhatóbbá, megbízhatóbbá tétele egy olyan folyamat, amelyet állandó egyeztetés és információcsere kíséretében Önnel együttműködve kívánunk megvalósítani. Átlátható és kiszámítható rendszer esetén nemcsak az Önök munkája válik egyszerűbbé és az adatok kezelése biztonságosabbá, de az előforduló problémák megoldása gyorsabb, a felmerülő új igények kielégítése egyszerűbb.

Nagy Gergely

Nagy Gergely

Hardver: - műszeres hiba meghatározás, alkatrész ellenőrzés, tápegység, alaplap hiba kiszűrés - alaplap, processzor, memória, videó kártya, merevlemez, optikai meghajtó, tápegység optikai meghajtó javítás - szükség esetén kölcsön alkatrész biztosítás - tápegység, processzor, számítógép ház hűtésének javítása, ventilátorok tisztítása, cseréje - számítógép zajának csökkentése - meglévő konfiguráció bővítése - új alkatrész beszerzése és beépítése - egyedi konfigurációk összeszerelése Szoftver: - ADSL, kábelnet internet beállítás, megosztás (t-online, chello, monornet) - operációs rendszerek és felhasználói programok telepítése - windows 2000, windows xp home, windows xp professional, windows vista telepítés, beállítás, hibakezelés, javítás - működő rendszer biztonsági másolása - alkatrész illesztő programok (driverek) telepítése - SATA merevlemezes notebook, laptop windows operációs rendszer telepítés (Fujitsu-Siemens SATA driver) - szoftveres védelmi rendszer kialakítása - vírusirtó, tűzfal telepítés, beállítás - kémprogramok eltávolítása Hálózat: - meglévő hálózat bővítése - új hálózat kiépítése - vezeték nélküli és vezetékes hálózatok kiépítése

RGazdi Kft.

RGazdi Kft.

Cégünk társas vállalkozás keretében, közel 18 éves tapasztalat birtokában mindennap azon dolgozik, hogy ügyfeleinek mindig a lehető legjobb, legmegfizethetőbb és leggyorsabb kivitelezésű megoldásokat nyújtsa! Ügyfeleink folyamatosan magas színvonalú szolgáltatásainkba vetett bizalma számunkra a legfontosabb mérce! RGazdi Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. rendkívüli rugalmasságával és professzionális kiszolgálásával vállalja át cége informatikai ügyeinek összes teendőit. Cégünk 18 éves múltra visszatekintő komplex informatikai szolgáltatást nyújtó vállalkozás, amely a piaci lehetőségeket és a technikai fejlődést folyamatosan kihasználva nyújt partnerei számára megoldásokat. Küldetésünk, hogy ügyfeleink válláról levegyük az informatikai rendszerük működtetésével járó terheket, biztosítsuk az Ön számára, a nyugodt hátteret. Mi akkor dolgozunk eredményesen, ha Ön észre sem veszi, munkálkodásainkat, csak használja számítógépeit.

Tárhely szolgáltatás, webtárhely, FTP tárhely

Tárhely szolgáltatás, webtárhely, FTP tárhely

Profi PHP tárhelyet biztosítunk 3.500 Ft-ért évente, vagy adatbázissal 2 GB tárhely 6.000 egy évre. Nem csak áraink jók, hanem minőségi szolgáltatást is nyújtunk. Prémium hosting szolgáltatások diszkont áron. A webtarhely2.hu az Ön tárhely igényeit maximális mértékben hivatott kiszolgálni. Nem véletlen, hogy már ennyi ügyfelünk van. Nem hallott még rólunk? kattintson

Technology Trade

Technology Trade

Tevékenységünk az elektronika, villanyszelés és informatika területeire terjed ki. Ha a méréstechnika kapcsán problémákba ütközne, keressen fel minket. Cégünk csaknem 10 éves múltra visszatekintő, tesztelésben, méréstechnikában jártas szakemberei azon fáradoznak, hogy az Ön gyártás, vagy tesztelés során fellépő problémáira megoldást találjanak. Igyekszünk minden igényre a lehető leginkább megfelelő és költséghatékony módszert felkínálni. Célunk a termelékenység fokozása, állásidők, és a selejt csökkentése.

VPS Platform Kft

VPS Platform Kft

Új VPS szolgáltató az országban. Olcsó, és jó minőségű szolgáltatás. Citrix XEN virtualizáció. Profi, a szakmában járatos szakemberek. Az ország egyik legjobb infrastruktúrája, és a legjobb szolgáltatója. Minőségi magyar szolgáltató, európai színvonal, alacsony árak. Ez a VPS Platform. www.vpsplatform.hu

Hirdetés
Web-tárhely.org profi és kényelmes admin felület, szokatlan domain végződések, V

Web-tárhely.org profi és kényelmes admin felület, szokatlan domain végződések, V

Webtárhelyhez teljes kiszolgálást nyújtunk, és még többet is! Admin felületeden mindent könnyedén kezelhetsz, kényelmes munkát biztosít számodra! Domain neveink szokatlansága lehetővé teszi, hogy biztosan szabad legyen az név, amire neked legjobban szükséged van! VPS rendszereink profi gyárilag csak erre gyártott gépeken futnak, lehetőséget adunk licences Windows bérletre nagyon olcsó áron!

Webhosting1.hu tárhely szolgáltató

Webhosting1.hu tárhely szolgáltató

Az egyik legnagyobb hazai tárhely szolgáltató. Nemzetközi ügyfelekkel, európai szintű szolgáltatások. Válassza a legjobbat, a legjobb áron. PHP, MySQL tárhely már havi 416 Ft-tól. Webhosting1.hu az elsőszámú webtárhely szolgáltató. Tárhely szolgáltatások mellett szerver bérlés, és virtualizációs szolgáltatásokat is nyújtunk.

Tuti menü