Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Energetika képes leírás - Vecsési cégek - ipar, szolgáltatás.tlap.hu
részletek »

Energetika - Vecsési cégek - ipar, szolgáltatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vecsesicegek.tlap.hu » Energetika
Keresés
Találatok száma - 4 db
Balogh Péter

Balogh Péter

A villamos elosztógyártásban a lehető legprofibb megoldások elérésére törekszünk. Követni a legújabb technikai, technológia újdonságokat. Ezeket mielőbb beépíteni gyártmányainkban. A kereskedelemben egyre bővülő alkatrészkínálat nyomon követése és gyártmányainkba történő beépítése. Természetesen, legfőbb célkitűzésünk a megrendelő igényeit maximális mértékben és legjobb minőségben kielégíteni!

CSőSZer Áruház

CSőSZer Áruház

Épületgépészet - fütés - klima - melegviz - beépithető öblitőtartályok - Öblitő tartályok - Csaptelepek - Locsolástecnika - tervezés - kivitelezés - szórófejek - vezérlők - szerelési segédanyagok

EXOTHERM BT.

EXOTHERM BT.

Az Exotherm Víztechnika céljául tűzte ki, hogy megrendelői számára olyan vízelőkészítési technológiákat, és hozzátartozó vízkezelő berendezéseket építsen be, melyekkel az adott területen a legoptimálisabb vízfelhasználást éri el, valamint a helyi víziminőségi igények követelményeit maximálisan kielégítő, környezetbarát vízkezelést valósít meg.

Magyar Kopp Kft.

Magyar Kopp Kft.

A Heinrich Kopp GmbH-t több, mint 80 éve, a németországi Kahl-ban alapították. Azóta öt saját üzemben, több országban folyik a villanyszerelési cikkek gyártása. A cég ISO 9001 minősítése garancia a korszerű és magas színvonalú termelési, beszerzési és értékesítési tevékenységre. Az osztrák, Kopp Austria GmbH, mint a legerősebb leányvállalat, már a kilencvenes évek elején kirendeltségeket, gyártó-, és raktárbázisokat létesített Kelet-Európa több országában. Így került sor 1992-ben a vecsési székhelyű Magyar Kopp Kft. megalapítására. A multinacionális cégek, barkácsáruház-láncok beszállítójaként a nagyközönség körében is elismert és keresett lett a Kopp-termék. Nagykereskedő partnereink segítségével ugyanakkor eljutunk a szakma végfelhasználóihoz, a villanyszerelőkhöz is. Egyre több lakóház, irodaépület, szálloda és egyéb szociális létesítmény tanúsítja jó referenciaként termékeink jó színvonalát és partnereink növekvő bizalmát. Filozófiánk a színvonalas, gyors és megbízható munka mellett az emberi kapcsolatok építése és ápolása. Meggyőződésünk szerint eddigi és jövőbeni sikereink záloga a műszaki fejlesztés mellett a kölcsönös előnyökön alapuló korrekt kereskedelem.

Tuti menü